My Cart

loader
Loading...

Zeesterren

Noordzeevis voor Gourmets


  • Stichting Kunstboek
  • by S. Verhasselt, B. Desmidt, C. Van den Berghe, W. Vandamme
Sinds een vijftal jaar lijkt de vernieuwing in de Belgische keuken zich voornamelijk langs de kuststrook af te tekenen. Dit fenomeen blijft niet onopgemerkt. Niet minder dan vijf toprestaurateurs langs de Vlaamse kustlijn kregen een ster naast hun naam. Schatten van de Noordzee als kabeljauw, tarbot, rog en garnaaltjes worden omgetoverd tot uiterst smaakvolle gerechten. De resultaten zijn een streling voor oog en smaakpapillen. Met dit boek haalt elke gastronoom de beste viskeukens van het moment in huis.

ISBN 9789058561398 | NL | HB
€49,90
available
Quantity
More Information
Publisher Stichting Kunstboek
ISBN 9789058561398
Author(s) S. Verhasselt, B. Desmidt, C. Van den Berghe, W. Vandamme
Publication date August 2004
Edition Hardback
Dimensions 270 x 270 mm
Illustrations 100 col.ill.
Pages 156
Language(s) Dutch (NL) ed.
Publisher Stichting Kunstboek
Description