My Cart

loader
Loading...

Wild op het bord


  • Stichting Kunstboek - Food
  • by Olivier Frey. Photography: Stephane Verheye & Norbert Maes
In Wild in de Ardennen'' worden er zes culinaire meesters geportretteerd die gespecialiseerd zijn in het bereiden van wild. Wat hen onderling bindt, naast de passie de ze delen voor de producten uit hun eigen regio, is de erkenning van hun talent door de Guide Michelin met één ster, en de ligging van hun restaurant in een rurale, vaak bosrijke omgeving. Iedere chef brengt 8 verrukkelijke en haalbare recepten rond patrijs, haas, wilde eend, ree, everzwijn en enkele wildsoorten naar keuze.

ISBN 9789058561695 | NL | HB
€49,90
available
Quantity
More Information
Publisher Stichting Kunstboek - Food
ISBN 9789058561695
Author(s) Olivier Frey. Photography: Stephane Verheye & Norbert Maes
Publication date September 2005
Edition Hardback
Dimensions 270 x 270 mm
Illustrations 100 col.ill.
Pages 156
Language(s) Dutch (NL) ed.
Publisher Stichting Kunstboek
Description