My Cart

loader
Loading...

Culinaire sterren tussen Maas en Rijn


  • Stichting Kunstboek - Food
  • by Henri Wynants. Photography: Joris Luyten
Zes sterrenchefs uit de regio Maas-Rijn (Rainer Hensen van Burgstuben-Residenz in Heinsberg, Detlef Rams van Charlemagne in Aachen, Michel Kagenaar van D'n Dillegaard in Nuth, Bart Ausems van Tout à fait in Maastricht, Bert Meewis van Slagmolen in Opglabbeek en Geert en Tony Robyns van Hoeve St. Paul in Lummen) brengen in deze uitgave acht heerlijke creaties met een knipoog naar de overvloed aan producten uit eigen regio: ham uit het Geuldal, biogroenten uit Jülich, asperges en geitenkaas uit Limburg, ...

ISBN 9789058561817 | NL | HB
€49,90
available
Quantity
More Information
Publisher Stichting Kunstboek - Food
ISBN 9789058561817
Author(s) Henri Wynants. Photography: Joris Luyten
Publication date August 2006
Edition Hardback
Dimensions 270 x 270 mm
Illustrations 100 col.ill.
Pages 156
Rights Not NL
Language(s) Dutch (NL) ed.
Publisher Stichting Kunstboek
Description

In this publication six chefs with one Michelin star from the EU-region Maas-Rhine (Rainer Hensen van Burgstuben-Residenz in Heinsberg, Detlef Rams van Charlemagne in Aachen, Michel Kagenaar van D'n Dillegaard in Nuth, Bart Ausems van Tout à fait in Maastricht, Bert Meewis van Slagmolen in Opglabbeek en Geert en Tony Robyns van Hoeve St. Paul in Lummen) bring each eight delicious creations, inspired by the abundance of products from the region. Each chef went looking for a local, traditional producer or cultivator of qualitative and inspiring ingredients that are put in the picture.