Dear Customer, we will be closed for the holidays from December 25th until January 2nd. Make sure to place your orders before December 18th!

My Cart

loader
Loading...

Biergastronomie in de Westhoek

't Hommelhof in Watou


  • Stichting Kunstboek - Food
  • by Stefaan Coutteneye
In dit boek combineert de pionier van de Belgische bierkeuken zijn favoriete lokale ingrediënten - zoals hoppescheuten, duif, vergeten groeten, lam, biokip, foie d'oie en kazen - met een vijftigtal bieren uit zijn regio. Zoon Simon ontpopte zich tot hobbybrouwer en biersommelier en koos een passend biertje voor elk gerecht.

ISBN 9789058564764 | NL | HB
€29,95
available
Quantity
More Information
Publisher Stichting Kunstboek - Food
ISBN 9789058564764
Author(s) Stefaan Coutteneye
Publication date December 2013
Edition Hardback
Dimensions 230 x 230 mm
Illustrations 100 col.ill.
Pages 144
Language(s) Dutch (NL) ed.
Description

De Westhoek is veel meer dan een inspirerende brok natuur met prachtige landschappen en unieke oude cafeetjes. De regio koestert een schat aan historisch en cultureel erfgoed en dat merk je ook aan zijn rijke bier- en eetcultuur.
En er is geen betere plaats om die te proeven en te beleven dan 't Hommelhof in Watou. Sinds 30 jaar is dit culinair walhalla een trefpunt voor lekkerbekken. Meesterkok Stefaan Couttenye staat wijd en zijd bekend om zijn pure keuken zonder liflafjes, waar streekproducten en Belgische bieren een ereplaats krijgen.
In dit boek combineert de pionier van de Belgische bierkeuken zijn favoriete lokale ingrediënten - zoals hoppescheuten, duif, vergeten groeten, lam, biokip, foie d'oie en kazen - met een vijftigtal bieren uit zijn regio.
Zoon Simon ontpopte zich tot hobbybrouwer en biersommelier en koos een passend biertje voor elk gerecht.