My Cart

loader
Loading...

My Kitchen Alphabet - Christophe Hardiquest

Bon Bon Salon d'artisan cuisinier


  • Stichting Kunstboek - Food
Christophe Hardiquest van restaurant Bon-Bon in Brussel rijfde dit jaar zijn tweede Michelinster binnen en ook Gault Millau geeft hem een top ranking: met een score van 19 staat hij in de top 5 van de beste eettempels in België. Met het alfabet als leidraad presenteert Hardiquest in 'My Kitchen Alphabet' zijn favoriete producten en vertelt hij over zijn passies, zijn drives, zijn inspiratiebronnen en zijn entourage. 20 letters staan voor zijn lievelingsingrediënten die zijn keuken typeren.

ISBN 9789058564924 | E/ F/ NL | HB
€49,90
available
Quantity
More Information
Publisher Stichting Kunstboek - Food
ISBN 9789058564924
Publication date December 2014
Edition Hardback
Dimensions 330 x 245 mm
Illustrations 123 col.ill.
Pages 160
Language(s) Eng./Fr./NL ed.
Description

Christophe Hardiquest van restaurant Bon-Bon in Brussel rijfde dit jaar zijn tweede Michelinster binnen en ook Gault Millau geeft hem een top ranking: met een score van 19 staat hij in de top 5 van de beste eettempels in Belgi?. Met het alfabet als leidraad presenteert Hardiquest in 'My Kitchen Alphabet' zijn favoriete producten en vertelt hij over zijn passies, zijn drives, zijn inspiratiebronnen en zijn entourage. 20 letters staan voor zijn lievelingsingredi?nten die zijn keuken typeren en waarrond hij telkens signatuurgerechten uitwerkt. 40 gastronomische creaties die je laten proeven van het vakmanschap en het exquise smakenpalet van Bon-Bon. De overige letters van zijn keukenalfabet linkt de topchef aan een kernwoord dat zijn filosofie of zijn persoonlijkheid in beeld brengt.


Chef du restaurant Bon Bon à Bruxelles, Christophe Hardiquest a été cette année couronné d'une deuxième étoile Michelin. De son côté, le guide Gault&Millau lui a décerné une cote de 19/20, le plaçant dès lors dans le top 5 des meilleures adresses de bouche du pays. Avec l'alphabet comme fil conducteur, Hardiquest raconte dans cet ouvrage ses produits favoris, mais aussi ses passions, ses moteurs, ses sources d'inspiration . 20 lettres pour figurer ses ingrédients fétiche et caractériser l'essence de sa cuisine . celle qui donne naissance à tant de plats signature, juste inoubliables. 40 créations gastronomiques qui révèlent l'âme culinaire de celui qui se définit comme un artisan-cuisinier et l'exquise palette gustative déclinée chez Bon Bon. Aux lettres restantes, le chef laisse la part belle aux réflexions et anecdotes qui éclairent sa philosophie créative et son profil singulier.