My Cart

loader
Loading...

Onze Smaken van Zuid-Frankrijk

De plant-based keuken van Stefanie


  • Stichting Kunstboek
  • by Stefanie Van Haudenhove; Kenneth Van den Berghe. Fotografie: Kris Jacobs e.a.
'Onze Smaken van Zuid-Frankrijk. De plant-based keuken van Stefanie' neemt je mee naar een parel van de Languedoc, L'École d'Olargues, een unieke plek met een charmant hotel, een kunstgalerie en een restaurant. Dit boek laat je wegdromen onder de zon van Zuid-Frankrijk in een unieke setting en de heerlijke recepten van een eigentijdse 'plant-based' chef ontdekken. Stefanie Van Hauden is een volwaardige, gecertificeerde vegan chef-kok die haar gasten verwent met originele, smaakvolle gerechten....

ISBN 9789058566829 | NL | HB
€34,95
available
Quantity
More Information
Publisher Stichting Kunstboek
ISBN 9789058566829
Author(s) Stefanie Van Haudenhove; Kenneth Van den Berghe. Fotografie: Kris Jacobs e.a.
Publication date June 2022
Edition Hardback
Dimensions 260 x 210 mm
Illustrations 150 col.ill.
Pages 160
Language(s) Dutch (NL) ed.
Publisher ISBN 9789058566911 (FR)
Description

Op visite bij een goede kennis die sinds enige tijd in het idyllische dorp Olargues woont, ontdekken Kenneth Van den Berghe en Stefanie Van Haudenhove haast per toeval de oude 19de-eeuwse Sacré-Cœur kostschool. Het is l'amour à première vue. Het zicht vanaf de talrijke terrassen is adembenemend en de meer dan 1300 m2 leefruimte biedt ontzettend veel mogelijkheden om de magie van het historische pand met zoveel mogelijk mensen te delen.
Vijf jaar later is Ecole d'Olargues uitgegroeid tot een unieke venue die o.m. een boetiekhotel, een kunstgalerij en een restaurant herbergt. Gastvrouw Stefanie heeft zich intussen ontpopt tot een volwaardig en gecertificeerd plant based chef en verwent haar gasten met smaakvolle, originele vegangerechten die ze op het terras met uniek uitzicht op een van de mooiste dorpen van Zuid-Frankrijk serveert.
Dit boek neemt u mee naar een parel van de Languedoc, laat u even wegdromen onder de Zuid-Franse zon in een unieke omgeving en proeven van de heerlijke recepten van een eigentijdse plant based chef. Waarop nog gewacht?