My Cart
Your cart is empty
Looks like you haven't made your choice yet.
- Subtotal
Wereldbakboek
- Hannibal Books
- by Stefan Elias
More Information
Publisher | Hannibal Books |
---|---|
ISBN | 9789463887045 |
Author(s) | Stefan Elias |
Publication date | September 2019 |
Edition | Hardback |
Dimensions | 270 x 230 mm |
Pages | 272 |
Language(s) | Dutch (NL) ed. |
Publisher | 9789464666762 (PB ed.) |
Description
De legendarische bakkerij Bloch mag dan enkele jaren geleden haar deuren hebben gesloten, het culinaire erfgoed van Jacques Bloch wordt nog steeds in ere gehouden door de Belgische meesterbakker Stefan Elias, die jarenlang zijn rechterhand was. Met Belgisch Bakboek bewees Elias al dat hij zijn smakelijke bakrecepten op een heldere en eenvoudige manier kan uitleggen. Het boek werd een bestseller en groeit stilaan uit tot een absolute klassieker onder de bakboeken die in geen enkele keuken mag ontbreken. Dit jaar breit Stefan Elias een vervolg aan dat succes met de nieuwe bakbijbel Wereldbakboek, waarin hij dezelfde oefening maakt op wereldschaal. Met evenveel passie duikt hij in de geschiedenis van de wereldkeuken en zoekt hij naar de beste traditionele bakrecepten, met hun eigen verhalen en tradities. Deze verzameling van meer dan honderd zoete en hartige recepten, met de nadruk op viennoiserie, brioches en taarten, is een must-have voor iedereen die houdt van bakken.
.
Wereldbakboek