My Cart
Your cart is empty
Looks like you haven't made your choice yet.
- Subtotal
Wereldbakboek
Het beste gebak van Gent tot New York
- Hannibal Books
- by Stefan Elias
More Information
Publisher | Hannibal Books |
---|---|
ISBN | 9789464666762 |
Author(s) | Stefan Elias |
Publication date | September 2023 |
Edition | Paperback with flaps |
Dimensions | 270 x 230 mm |
Pages | 272 |
Language(s) | Dutch (NL) ed. |
Publisher | 9789463887045 (HB ed.) |
Description
De legendarische bakkerij Bloch mag dan enkele jaren geleden haar deuren hebben gesloten, het culinaire erfgoed van Jacques Bloch wordt nog steeds in ere gehouden door de Belgische meesterbakker Stefan Elias, die jarenlang zijn rechterhand was.
Met zijn bestseller Belgisch Bakboek bewees Stefan Elias al dat hij zijn smakelijke recepten op een heldere en eenvoudige manier kan uitleggen. In dit boek maakt hij dezelfde oefening op wereldschaal. Met evenveel passie duikt hij in de geschiedenis van de wereldkeuken en zoekt hij naar de beste bakrecepten, allemaal met hun eigen tradities en wetenswaardigheden.
Klassiekers als de oerdegelijke oude Hollandse appeltaart, de Franse tarte tatin, lange suissen en Gentse bolussen passseren de revue, maar ook swingende cinnamon rolls New York style, Russische piroshki, hartige manakish uit de Levant en gezonde Japanse cheesecake. Stap voor stap en met handige tips legt Stefan Elias uit hoe je zelf aan de slag kan gaan.
Deze verzameling van meer dan honderd zoete en hartige recepten, met de nadruk op viennoiserie, brioches en taarten, is een must-have voor iedereen die houdt van bakken.
.
Wereldbakboek