My Cart
Your cart is empty
Looks like you haven't made your choice yet.
- Subtotal
Belgisch Bakboek Royal
Onze lekkerste klassiekers
- Hannibal Books
- by Stefan Elias
More Information
Publisher | Hannibal Books |
---|---|
ISBN | 9789464941517 |
Author(s) | by Stefan Elias |
Publication date | October 2024 |
Edition | Hardback |
Dimensions | 270 x 230 mm |
Pages | 272 |
Language(s) | Dutch (NL) ed. |
Publisher | ISBN 9789464941524 (FR) |
Description
Tien jaar Belgisch Bakboek: de langverwachte opvolger van een tijdloze bestseller.
Meer dan 25.000 mensen haalden Belgisch Bakboek in huis en daarmee vulden talrijke keukens zich met heerlijke bakkersgeuren. Meesterbakker Stefan Elias is er nu met een sterke opvolger: Belgisch Bakboek Royal. In ruim 150 gevarieerde recepten begeleidt Stefan zowel beginnende als ervaren bakkers naar een festijn van heerlijke taarten, wafels, koeken, brood en gebak... Met onder meer quiches en pizzatartelettes is ook de zoute keuken van de partij. Dankzij de vegan recepten kan iedereen aan tafel meegenieten.
Stefan Elias was jarenlang de rechterhand van de legendarische Gentse bakker Jacques Bloch. Recepten die van generatie op generatie doorgegeven zijn, verrijkt hij met kwalitatieve ingrediënten en passie voor het ambacht. Hij houdt bovendien van afwisseling en biedt daarom steeds de mogelijkheid om andere variaties uit te proberen.
Historica Greet Draye (Centrum Agrarische Geschiedenis Leuven) brengt met allerlei anekdotische verhalen de hele bakkerscultuur achter de recepten tot leven.
Belgisch Bakboek Royal