My Cart
Your cart is empty
Looks like you haven't made your choice yet.
- Subtotal
Belgisch Bakboek
- Hannibal Books
- by Stefan Elias, Greet Draye
More Information
Publisher | Hannibal Books |
---|---|
ISBN | 9789492081735 |
Author(s) | Stefan Elias, Greet Draye |
Publication date | December 2021 |
Edition | Hardback |
Dimensions | 270 x 230 mm |
Pages | 272 |
Language(s) | Dutch (NL) ed. |
Description
In België heeft bijna elke streek of stad een eigen bakspecialiteit: Brusselse en Luikse wafels, Lierse vlaaikes, Aalsterse ajuinentaart, Kortrijkse beschuit, Brugse kletskoppen, Ardens speltbrood, Antwerpse koekhandjes... Een schat aan bakkunst, waarvan nog weinig mensen zich bewust zijn. Het Belgisch Bakboek brengt voor het eerst meer dan honderd van deze culinaire klassiekers samen. Meesterbakker Stefan Elias, jarenlang de rechterhand van de legendarische Gentse bakker Jacques Bloch, ging op zoek naar authentieke, soms bijna vergeten recepten. Daarnaast brengt Greet Draye (Centrum Agrarische Geschiedenis Leuven) het historische verhaal achter de vele taarten, gebakjes en koeken.
Belgisch Bakboek