My Cart

loader
Loading...

Belgisch Bakboek


  • Hannibal Books
  • by Stefan Elias, Greet Draye
In België heeft bijna elke streek of stad een eigen bakspecialiteit: Brusselse en Luikse wafels, Lierse vlaaikes, Aalsterse ajuinentaart, Kortrijkse beschuit, Brugse kletskoppen, Ardens speltbrood, Antwerpse koekhandjes... Een schat aan bakkunst, waarvan nog weinig mensen zich bewust zijn. Het Belgisch Bakboek brengt voor het eerst meer dan honderd van deze culinaire klassiekers samen.

ISBN 9789492081735 | NL | HB
€35,00
at this moment not in stock
Quantity
More Information
Publisher Hannibal Books
ISBN 9789492081735
Author(s) Stefan Elias, Greet Draye
Publication date December 2021
Edition Hardback
Dimensions 270 x 230 mm
Pages 272
Language(s) Dutch (NL) ed.
Description

In België heeft bijna elke streek of stad een eigen bakspecialiteit: Brusselse en Luikse wafels, Lierse vlaaikes, Aalsterse ajuinentaart, Kortrijkse beschuit, Brugse kletskoppen, Ardens speltbrood, Antwerpse koekhandjes... Een schat aan bakkunst, waarvan nog weinig mensen zich bewust zijn. Het Belgisch Bakboek brengt voor het eerst meer dan honderd van deze culinaire klassiekers samen. Meesterbakker Stefan Elias, jarenlang de rechterhand van de legendarische Gentse bakker Jacques Bloch, ging op zoek naar authentieke, soms bijna vergeten recepten. Daarnaast brengt Greet Draye (Centrum Agrarische Geschiedenis Leuven) het historische verhaal achter de vele taarten, gebakjes en koeken.

Belgisch Bakboek

Belgisch Bakboek

€35.00